La navegació en ww.usoib.org i /o l’ús dels serveis oferts en aquest lloc web implica que l’usuari accepta la Política de Privacitat, l’Avís Legal i altres textos legals relacionats amb l’ús de servei prestats en aquest lloc web.

AVÍS LEGAL

En base a l’article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, USO Illes Balears, raó social que s’identifica a Internet amb el domini www.usoib.org sobre el que exerceix la seva titularitat.

Pots contactar amb el responsable del lloc web:

USO Illes Balears
C / Cigne 17 baixos
07006 Palma
ensenyament@usoib.es

SOBRE LES DADES DELS USUARIS

D’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’administrador de www.usoib.org informa de l’existència d’un fitxer de la seva titularitat en el qual s’inclouran les dades necessàries per a mantenir informats als usuaris que així ho requereixin o proporcionar els serveis que els usuaris sol·licitin.

El titular pot exercir els drets reconeguts en la LOPD sobre aquest fitxer i, en particular, els drets d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició, si resultés oportú, així com el de revocació del consentiment per a la cessió de les seves dades en els termes previstos a la LOPD.

Com a usuari pots realitzar aquestes accions editant les teves pròpies dades en el domini www.usoib.org.

Excepte casos puntuals, per poder dur a terme la comunicació o cessió de les dades haurà de sol·licitar el consentiment previ de l’interessat.